Дистанционна компютърна поддръжка


img

Повече перспективи за развитие на бизнеса


Дейността навсяка компания е нефункционална без наличие на добре изградена съвременна и грамотно поддържана ИТ инфраструктура!


В договора за ИТ аутсорсинг компания Аирком ООД включва услуга „Дистанционна компютърна поддръжка“. Понякога възниква въпросът, какво е това дистанционно обсужване на компютри?


Може би повечето от вас знаят, че това е една изключително популярна и удобна услуга, която позволява да се окаже компютърна помощ от разстояние. Благодарение на услугата „Дистанционна компютърна поддръжка“ проблемите могат да се решат незабавно.


Понякога възникват непредвидени ситуации, при които е необходима спешна намеса на компютърен специалист. Незабавно проведената консултация по отношение на работата на конкретен програмен продукт, води до отстраняване на възникналия проблем в ИТ структурата.


 • Системният администратор не е на разположение?
 • Не губете ценно време в чакане на ИТ специалист!
 • В областта на ИТ аутсорсингът всяка минута е важна!

 • Тогава на помощ идва услугата на компания Аирком ООД „Дистанционна компютърна поддръжка“


  Дистанционно можем да решим практически всеки въпрос, свързан с поддръжката на компютри. Единственото ни условие е компютърът да е с налична интернет връзка.


  При непредвидени ситуации, адекватната реакция на момента, може значително да намали времето, а защо не и финансовите разходи на клиента (маркетингово проучване за стойността на компютърните услуги).


  За отдалечено администриране, ние използваме само безопасни и доказани решения, като TeamViewer.


  Обадете се +359877123950

  + 359877123950     info@pcsupport.bg