Офис поддръжка на компютри


Компютрите в офиса ще:

 • зареждат програми по-бързо
 • работят безпроблемно(няма да забиват)
 • включват и изключват по-бързо
 • Поддръжката на вашата IT структура е работа на пълен работен ден. Повечето хора мислят, че след като Вашата мрежа от компютри е настроена, тя ще работи без прекъсване. Дори и най-добрият компютър няма да работи на пълни обороти, ако не му се обръща внимание. Както вашата кола има нужна от периодични ремонти за да работи безупречно, така и компютрите във вашия офис имат нужда от експертна грижа, която PCSupport.bg може да осигури.

  featured-member

  В днешни дни компютрите са станали изключително важни и вече са неразделна част от всеки офис. Поддъжането на постоянен работен процес без прекъсвания е изключително важно за Вашия бизнес. Всяко прекъсване на работата води до загуба на време, качество и приходи. Ние ще се погрижим за светкавичното отстраняване на компютърните проблеми и ще предотвратим повторното им появяване.

  Какво представлява услугата офис поддръжка:

  Първоначално правим одит на вашата ИТ система, след това оптимизираме всеки компютър от офиса, като премахваме всички вируси, грешки, ненужни програми и увеличаваме неговата скорост. След като всички компютри са оптимизирани и готови за безпроблемна работа, вие се абонирате за месечна поддръжка, като ние сме на разположение 24/7 и при появяване на проблем идваме до 1 час на място. Това осигурява вашата безпроблемна работа и съсредоточаване върху важните за вас задачи.

  Колко ще струва?

  Разгледайте нашата ценова листа тук. Първоначалната оптимизация се заплаща еднократно – 99.00лв. за 1 компютър След това се плаща абонаментата цена от 25.00лв. на месец за поддръжка на 1 компютър.

  Например:
  Ако имате 10 компютъра в офиса първоначално заплащате 990лв. за оптимизирането им и след това по 250лв. на месец за 24/7 поддръжка.  Обадете се за повече информация на тел. +359877123950

  + 359877123950     info@pcsupport.bg