Увеличаване скоростта на компютъра


img

Аирком ООД може да увеличи скоростта на вашия компютър


Причините, поради които може да се бави един компютър могат да бъдат:

 • Малко дисково пространство в системния дял;
 • повреден системен регистър;
 • програми, стартиращи се автоматично със зареждането на операционната система.

 • С течение на времето и най-мощният компютър значително намалява своята скорост. Това може да се дължи на няколко причини. За да се разбере каква е причината за намаляване на темпа на работа, трябва да се обърне внимание на някои фактори.


  Вирусите могат чувствително да забавят компютъра. Затова е важно той да е защитен с антивирусна програма. Въпреки това самата програма също може подтиска работата на компютъра. Ако тя се окаже причина, трябва да се инсталира друга антивирусна програма, работеща с по-малък системен ресурс.


  Необходимо е да се обърне внимание и на тези програми, които се стартират автоматично със зареждането на операционната система. Колкото повече са на брой, толкова по-пагубно се отразява върху темпото на работа на компютъра. Желателно е да се преценина кои от тези програми стартиранетонепосредствено след зареждане на операционната система е наложително и на кои не е. На тези, на които не е, е редно да се забрани автоматичния им старт.


  Ненужните услуги, както и програми, които се зареждат автоматично, трябва да бъдат добре преценени и максимално ограничени.

  Скоростта на компютъра може да бъде снижена от зрелищни мултимедийни формати, каквито са филмите с високо качество на картинатаи съвременната модерна анимация.

  Нашите компютърни специалисти, могат максимално да увеличат скоростта на Вашия компютър, обадете се на тел. +359877123950

  + 359877123950     info@pcsupport.bg