Компютърни курсове

Курс по оптимизация на компютър Или как да внесем ред в компютъра, чрез оптимизация.

Провеждане на двучасов курс, през което време наш специалист ще акцентира върху най-честите грешки, които се допускат при работа с компютър. Нашите клиенти ще се научат как по-лесно могат да архивират данни, как да ускорят отварянето на файлове и как да премахнат ненужните такива.

Информацията, която ще получи всеки наш клиент,ще бъде поднесена на разбираем за него език. Курсът по оптимизация на компютър има за цел всеки ползвател на услугата да получи елементарни знания за операционната система, с която работи, както и да съумее да се възползва максимално от производителността на своя компютър. Всяко нещо се нуждае от адекватна грижа и отношение към него, компютърът не прави изключение. За да може да ви служи, трябва да се научите да го експлоатирате грамотно!

featured-member

Обучение по Microsoft Word, Excel и целия Офис пакет

Истината е, че не можем да оцелеем в днешната бизнес среда без знания по MS Word, Excel и Power Point. Вече почти всички документи се правят с тяхна помощ. Този курс е предназначен за начинаещи и цели да ви даде основни знания и умения за работа с тях. След приключването на курса Вие ще имате една добра професионална подготовка и ще можете да боравите с основните типове документи.

След като завършите курса Вие ще:

  • можете да създавате и обработвате документи;
  • можете да създавате таблици за изчисления;
  • добиете обща компютърна грамотност.
  • featured-member

    Нашите преподаватели ще ви обяснят всичко на лесно достъпен и разбираем език. За нас най-важното е учениците да разберат и свикнат да използват Microsoft Office пакета с лекота и без затруднения по време на работния процес.    Обадете се +359877123950

    + 359877123950     info@pcsupport.bg